Home  About Us What's New  Events Transmissions Nature Articles Language of Light Language of ONE

Consultations Group Mastery Community Journal Products Contact

Consultations

  

 

Silvija Križanac  

"Nanya"

 Consultations in English or Croatian

Working with Nature

Working with the Lemurian Ancestors

Working with Anasonya (Inner Earth Mother)

Special Work with Indigos

Croatia


 

 

 Bearer of Communication

Year of the Wolf

 

e-mail

 taolovewithin@gmail.com

 

 

Silvija Križanac "Nanya"

E-Mail:   taolovewithin@gmail.com     English Translation

Dragi prijatelji,

Dok pišem ovu biografiju nazivam vas prijateljima jer tako lakše otvaram ljubav u cvijetu srca. Tako , dragi prijatelji,..zatvaram oči i blagosivam vas u vašoj nutrini.Zovem se Silvija Križanac i priLilliya sam mnoga imena od lemurijskih predaka : Natasha (ona koja nadrasta iluziju), Nanya (Jednota s prirodom), Onoluya (Mir). Rođena sam 10,2. 1977. god u malom gradiću Sinju smještenom na jugu Hrvatske, ali isto tako nedaleko od Bosne i Hercegovine.Kao djevojčica uživala sam boraviti u prirodi s svojim roditeljima,bratom i sestrom. Nismo mogli zamisliti ništa drugo osim plivanja u rijekama,jezerima ili moru,razgledavanje spilja i planinarenja. To su bili naši načini življenja.Zbog toga sam kao djevojčica mislila kako svi sigurno vole prirodu.Majka je radila s djecom s posebnim potrebama , a otac u policiji.Većinu vremena u djetinjstvu sam bila tipično indigo dijete,...nosila neuobičajnu odjeću,...razgovarala sama s sobom, ili satima sjedila u tišini,....senzitivna na vanjske energetske vibracije.

Pohađanje škole je bilo izuzetno teško iskustvo.Zlostavljanje učiteljice me zatvorilo u strahove. Biti drugačiji u gledanju svijeta oko sebe je uzrokovalo odbacivanje od ostale djece u razredu. Ostala sam povučena do pohađanja srednje škole.

Kao tinejđerka, za vrijeme rata živjeli smo u podrumu.U tom vremenu, majka je pomagala oko evakuacije izbjeglica , a otac je bio potreban u policijskoj postaji.Baka je pripremala ručak meni, bratu i mlađoj sestri.

U tom podrumu počela sam tražiti odgovore , zašto se takve stvari događaju.Čitanje duhovnih knjiga, počeci prvih meditacija te druženje s ostalima koji su tražili odgovore su bile moja primarne preokupacije. Bilo je interesantno probati raširiti mir u tom podrumu.Studiranje Kroatistike me je dovelo u  Zadar gdje još živim s bratom.U ranim dvadesetim sam proučavala tehniku Reikija i alternativnu medicinu te s tim tipom znanja radila s socijalno problematičnim osobama. Nakon otkrića SSOA stranice , ubrzo sam započela konekciju s precima te staro znanje zamijenila s novim uvidima.Čitala sam materijale oko pet godina prije nego što sam se 2008 godine pridružila SSOA.

U to vrijeme prije nego što sam se pridružila školi, živjela sam sama i željela sam malo sporiji put rasta.Ponekad je potrebno više vremena u otvaranju vizija kroz potpuno razumijevanje uvida. Prirodna Kraljevstava su bila velika podrška u tim vremenima uzdizanja.Zajedno smo radili na iscjeljenju nesvjesnog i povratku Istine.

Mali prijatelji iz Prirodnih Kraljevstva su me nagovorili da pošaljem e-mail Lilliyi (Mili) i Nomi (Oa) te da se pridružim školi.Eto, dragi prijatelji tu sam s željom predaka da pridonesem globalnim promjenama u ovo vrijeme Povijesti Zemlje.

San zadnjeg posla na kojem radim (recepcija hotela) se zatvara tako da ja i preci možemo otvarati Nova Vrata. Vrlo sam zahvalna na bogatom iskustvu i trigerima koje mi je taj posao pružio.Ako pogledamo svaku zemlju kao jedan vrt onda mogu reći da su me predstavnici različitih vrtova posjetili u ove zadnje četiri godine.Dnevno smo imali grupe od sto ljudi s različitim kulturama iz cijelog svijeta. Bilo je interesantno čuti zvuk njihovih vrtova prije pružanja ključa i stavljanja ih na preinaku.Puno blagoslova svim tim ljudima. Baš kao i vi dragi prijatelji,i ja jako volim pjesmu "Imagine"...možeš reći da sam Sanjar ali nisam jedini…

Ali isto tako dragi prijatelji i ja imam dane koje zovemo "teški dani ..."(bad ascending days), čak sam željela više puta odustati, ali su mi u tim trenucima pomogli lemurijski preci s svojim uvidima.Prirodna Kraljevstva vam mogu pomoći u iscjeljenju tonova Jezika Svjetla i integraciji.

Pitala sam Anasonyu (Unutrašnju svijest Zemlje), lemurijske pretke, i prirodna kraljevstva kako da zajedno orkestriramo iscjeljujući rad kroz mene.

Ovo su njihovi prijedlozi :

 Poseban rad s indigo osobama

Mnogi od vas možda imaju indigo svijest, ali ste isto tako otkrili kako je teško držati takav tip svijest u životnim okolnostima gdje većina svjetske populacije spava u mehanizacijama. Indigovci već imaju ključeve za otvaranje Novog Svijeta, ovaj tip savjetovanja im može pomoći  kao podrška primanja ljubavi da mogu nastaviti put kojim kroče.

 Širenje Unutrašnje Iskre s Anasonyom

Za one koji žele više otvoriti precepciju Unutrašnjeg Svijeta. Između holograma srca i čakre sanjarenja se nalazi unutrašnja iskra koja je izrasla u unutrašnjeg Kreatora vašeg unutrašnjeg svijeta.Ponekad je ta Iskra razlomljena ili van širenja za uzdizanje.Anasonya će pomoći u vraćenju širenja kroz istinske blagoslove i iscjeljenje .

 Konzultacije s lemurijskim precima

Za one kojima je potrebno više razumijevanja za svoj put uzdizanja ili uvidjeti koji preci traže iscjeljenje. U svom osobnom radu sam uvijek iznenađena kako brzo prepoznaju koji misaoni obrasci i programi ne podržavaju put uzdizanja. Lemurijske darovitosti mogu ubrzati fokus onoga što je potrebno oprostiti.

 Konzultacije s Prirodnim Kraljevstvima

Rad s Prirodnim Kraljevstvima je meni najdraži.Puno je lakše otvoriti srce u Svijetu Prirode. Ponekad različita Prirodna Kraljevstva žele sudjelovati i pomoći vam zasvirati Jezik Svjetla u vašim instrumentima tijela.

Predložene donacije :

·         60 minuta konzultacija preko tel za balansirano primanje i davanje je 55 Eur

za one s područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine je 260 Kn

·         90minuta konzultacija preko tel za balansirano primanje i davanje je 65 Eur

za one s područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine je 310 Kn

·         3 tretmana 60 min. konzultacija preko tel za balansirano primanje i davanje je 110 Eur

za one s područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine je 650 Kn

 Donacije mogu biti promjenjive

Ako u srcu osjetite poriv za našim zajedničkim radom, možete mi se javiti

na e-mail adresi taolovewithin@gmail.com

 Puno blagoslova

Silvija "Nanya"

 

 

 

BACK TO STAFF LIST

 Copyright © 1998-2002 Karen Danrich. All Rights Reserved.
HOME